Diego Simeone'den Jürgen Klopp açıklaması... "Maçtan sonra asla el sıkmıyorum çünkü..."

Liverpool'un deplasmanda Atletico Madrid'i 3-2 mağlup ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçı sonrası meslektaşının elini sıkmadan soyunma odasına kaçan Diego Simeone kendisini savundu. Arjantinli teknik direktör, "Kazanan için de kaybeden için de sağlıklı değil. Ben öyle düşünüyorum" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında Premier League devi Liverpool'a sahasında 2-3 mağlup olan Atletico Madrid, 4 puanda kaldı. Wanda Metropolitano'da 2 maçta 1 puan toplayabilen Diego Simeone'nin takımı tek galibiyetini Milan deplasmanında aldı.

Liverpool maçının skoru kadar maç sonrası Simeone'nin Jürgen Klopp'un elini sıkmaması da konuşuldu. Arjantinli teknik adamın bu davranışı "yenilgiyi kabullenemedi" diye yorumlanmıştı. Maçın basın toplantısında konuya açıklık getiren Simeone, kendisini  "Maçtan sonra asla el sıkmıyorum çünkü sevmiyorum. Kazanan için de kaybeden için de sağlıklı değil. Ben öyle düşünüyorum" sözleriyle savundu.

"PENALTI, PENALTIYDI"

0-2 geriye düştüğü maçta 2-2'yi bulan Madrid devi, 3. golü penaltıdan yedi. Maçın son bölümünde ise Diego Jota'nın Uruguaylı stoper Jose Gimenez'i düşürdüğü pozisyona Alman hakem Daniel Siebert penaltı dedi.. VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen Siebert daha sonra kararını değiştirdi. Simeone penaltılarının yendiğini düşünüyor:

"Zor bir maç, harika bir oyunu olan, maçları genellikle çok gollü kazanan bir rakip. Maça istediğimiz gibi başlamadık ve 2. golle aradığımız maça başladık. İkinci yarıda en net oyunu oynadık, kaleci yine harika bir kurtarış yaptı. Takım bir eksikle iyi yanıt verdi. Penaltı çok net penaltıydı."

"Hakemler de bizim gibi yanılıyor olabilir. Ama harika bir oyun oynadık. 0-2 kaybedebilirdik, bize 5-6 gol de atabilirlerdi ama biz de 3-2 yapabilirdik. Çok yakın bir maç oldu."

Diego Simeone'den Jürgen Klopp açıklaması... "Maçtan sonra asla el sıkmıyorum çünkü..."

GRİEZMANN TAKIMINI YAKTI

Atletico Madrid'in gollerini atan Antoine Griezmann, 52. dakikada yaptığı sert faulle oyundan atıldı. Fransız yıldızın hareketini değerlendiren Simeone, "Geçen hafta ya da önceki hafta Milan'da oynadığımızda Milan'dan birini attılar. Önemli olan benim ne düşündüğüm değil hakemin ne gördüğü" demekle yetindi.

Mohamed Salah ve Naby Keita ile 13 dakikada 2 gol bulan İngiliz devi, Antoine Griezmann'ın 20 ve 34'te attığı gollere engel olamadı. Fransız yıldız 52'de direkt kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. Galibiyeti getiren golü 78'de Mohamed Salah penaltıdan attı.

Mohamed Salah, Liverpool tarihinde üst üste 9 maçta gol atan ilk futbolcu oldu.

Diego Simeone'den Jürgen Klopp açıklaması... "Maçtan sonra asla el sıkmıyorum çünkü..." ile ilgili etiketler Atletico Madrid Jürgen Klopp Liverpool Antoine Griezmann Diego Simeone UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.