Fenerbahçe Diego Perotti'yi gönderiyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Diego Perotti'nin sözleşmesini feshedeceklerini açıkladı. Sözleşmesinde kronik sakatlığıyla ilgili özel bir madde bulunan 32 yaşındaki Arjantinli yıldız, 10. haftada sakatlanmış, bir daha da formasına kavuşamamıştı.

Fenerbahçe, Arjantinli yıldız Diego Perotti'nin sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in sezon başında Serie A ekiplerinden AS Roma'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 32 yaşındaki kanat oyuncusu 4 maçta giydiği Sarı-Lacivertli formayla 3 gol atarak kalitesini ortaya koymuştu.

10. haftadaki Beşiktaş derbisinde yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle haftalardır formasından uzak kalan Perotti'nin sözleşmesindeki özel madde devreye sokulacak. Kararı bizzat başkan Ali Koç açıkladı. 3-1'lik Ankaragücü maçının ardından stat çıkışı açıklamalarda bulunan Koç, "Perotti bir riskti ama talihsiz bir şekilde sakatlığı nüksetti... Görünen o ki sözleşmenin gereğini yerine getireceğiz. Bu sezon ondan faydalanamayacağız. Çok üzülüyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Diego Perotti'yi gönderiyor

ONLAR ELİN OĞLU, MESUT EVİN OĞLU

Mesut Özil transferinin büyüklüğüne değinen Koç, şunları söyledi: "Rüya daha gerçekleşmedi. Ama önemli adımlar atıyor. Mesut'a hem kulübüne hem memleketine hoş geldin diyorum. Büyük bir marka transferi... Dünya çapında bu transferden ne kadar bahsedildiğini gördük. Zaten kendisinin toplam 50 milyona yakın takipçisi var. Geçmişte de büyük isimler Türkiye'ye geldi ama bekleneni veremeyenler oldu. Mesut'ta öyle bir endişemiz yok. Onlar elin oğlu Mesut evin oğlu. Çok şükür hiçbir sakatlığı da yok. Uçak yolunu takip eden firma bizle temasa geçti; 1.8 milyon kişi uçağın gelişini izlemiş. Yeni bir rekor daha kırmışız. Transferin açıklandığı tweet, Ronaldo'nun açıklandığı tweetten daha çok etkileşim almış. Transferin detaylarını da, katkı sağlayanları da zamanı gelince anlatacağız. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Formalar satışa çıkacak."

EDEN HAZARD HABERLERİNE GÜLDÜ

İspanya kaynaklı haberlerde Fenerbahçe'nin Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard'a talip olduğu iddia edilmişti. İspanyol devinde beklentileri karşılayamadığı için kiralanması gündeme gelen yıldız isme talip oldukları yönündeki haberler sorulan Ali Koç, "Hazard diyenlere şaşırıyorum" demekle yetindi. Sarı-Lacivertli kulübün başkanı, sezon başında 18 milyon eruoya Lazio'ya satılan Vedat Muriç'in geri döneceğine ilişkin haberleri de yalanladı.

Fenerbahçe Diego Perotti'yi gönderiyor ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.