Emre Belözoğlu: Diego Perotti'nin menajeriyle görüşüyoruz

Fenerbahçe yönetiminin sözleşmesini feshetmek istediği Diego Perotti, ülkesi Arjantin'de rehabilitasyon sürecinde... Emre Belözoğlu, 32 yaşındaki yıldızın son durumuyla ilgili bilgi verdi. Sarı-Lacivertli idareci, "Menajerleriyle görüşüyoruz, bir protokol yapmayı düşünüyoruz. Kafamızda bazı şeyler var. Elimizden geldiği kadar Perotti’ye destek olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Fenerbahç Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sakatlığı bulunan ve tedavi süreci ülkesi Arjantin’de devam eden Diego Perotti, konusuna açıklık getirdi. Samandıra'da gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştiren Sarı-Lacivetli idareci,

"Diego Perotti ameliyat oldu. Biz oyuncu ile kulübümüz koruyacak şekilde bir sözleşme imzalamıştık. Menajerleriyle görüşüyoruz, bir protokol yapmayı düşünüyoruz. Kafamızda bazı şeyler var. Elimizden geldiği kadar Perotti’ye destek olduğumuzu düşünüyorum. Sezon sonunda ne olacağına birlikte karar vereceğiz. Zor bir ameliyat oldu. Oynamadığı için üzülen, karakterli bir oyuncu. Ben de bilirim o psikolojiyi, bir futbolcu için zor bir süreç. Sezon sonunda Diego Perotti konusunda süreç netleşir” ifadelerini kullandı.

Sezon başında transfer edilen ve Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 4 maçta 3 gol atan ancak yeniden sakatlanan Tangocu'nun sözleşmesinin fesih edilmesi gündemde... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Perotti'nin sözleşmesinde özel bir madde olduğunu ve sakatlık nedeniyle yolların ayrılacağını açıklamıştı. Fenerbahçe yönetimi Perotti'nin yerine sağ kanadar Samuel Oseyi transferini yapınca Perotti bir tweet atarak "Sakat değilim, geri döneceğim" demişti.

TİSSERAND BİREYSEL ÇALIŞTI

Sakat futbolcular ile ilgili bilgi veren Emre Belözoğlu, “Sağlık ekibiyle ilgili yapılan eleştiriler hakkında rahatsızlıklarım var. Buradaki ekip yıllardır bu kulübün içinde olan, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir ekip. Pelkas ve Tisserand döndü, Luiz Gustavo 2 hafta daha sürecek gibi görünüyor. Sağlık ekibi en iyisini yapmaya çalışıyor. Oyuncular da tesislere gelerek tedavi oluyorlar, ekstra çalışmalar yapıyorlar. Herkes en maksimum performans ve aidiyetle çalışıyor” değerlendirmesini yaptı.

Emre Belözoğlu: Diego Perotti'nin menajeriyle görüşüyoruz ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.