Diego Perotti: Fenerbahçe'de yalnız bırakıldım, ameliyat masraflarını cebimden karşıladım

Serie A'ya geri dönmek istediğini ve Genoa forması giymek için can attığını söyleyen Diego Perotti, "Böyle bir sakatlık yaşadığınızda kendi kendinize devam etmek için gerekli motivasyona sahip olup olmadığınızı sorarsınız. Bu süreçte tamamen kendi başıma kaldığım gerçeği var. Ameliyat ve rehabilitasyon masrafları da bana aitti" dedi.

Fenerbahçe'nin kayıp yıldızı Diego Perotti, İtalya'ya geri dönmek istediğini söyledi. SKY İtalya'ya konuşan Arjantinli futbolcu, "F.Bahçe'de yalnız bırakıldım. Ameliyat ve rehabilitasyon masraflarını cebimden karşıladım" dedi.

"Futbolu bırakmayı düşündüm" diyen 32 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:

"Böyle bir sakatlık yaşadığınızda kendi kendinize devam etmek için gerekli motivasyona sahip olup olmadığınızı sorarsınız. Bu süreçte tamamen kendi başıma kaldığım gerçeği var. Ameliyat ve rehabilitasyon masrafları da bana aitti. Geleceğimle ilgili konuşacak olursak, oğlum Genoa'da doğdu. Genoa hakkında ne hissettiğimi herkes biliyor, burası ailemin bir parçası. Yine de Fenerbahçe ile anlaşmamın bitmesine 1 yıl kaldı. Ama İtalya hala İtalya, kalbimde olan bir ülke. Hepimiz futbolun nasıl işlediğini biliyoruz, kesin bir durum yok ve asla asla diyemezsiniz. İtalya'ya geri dönmek istiyorum. Genoa beni geri almak isterse onlarla görüşmek isterim."

Sarı-Lacivertliler'in geçen sezon başında transferin son günü imza attırdığı tecrübeli sol açık, AS Roma kariyerini geride bırakıp Süper Lig'de yeni bir başlangıç yapmak istemişti. Kronik sakatlığı olduğu bilinen yıldız futbolcunun sözleşmesine bununla ilgili bir madde koyuldu. 

Fenerbahçe formasıyla sadece 4 maça çıkabilen ancak 2 maçta 6 puan kazandıran golleri atan Perotti, Beşiktaş derbisinde sakatlanarak oyundan çıkmış bir daha da dönememişti. Finalndiya'da aşil tendonundan ameliyat olan Arjantinli'nin kontratından çıkmak isteyen Ali Koç yönetimi, menajerlerle yaptığı görüşmelerden sonuç alamamıştı. Perotti yeniden Serie A'ya dönüp Genoa forması giymek istiyor ama İtalyan ekibi transfere olumlu yaklaşmazsa Fenerbahçe'den 1 yıl daha maaş almaya devam edecek.

Diego Perotti: Fenerbahçe'de yalnız bırakıldım, ameliyat masraflarını cebimden karşıladım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.