Diego Perotti: Hayalimi gerçekleştirdim

Diego Perotti, penaltıyı neden kullanmak istediğini anlattı. Arjantinli yıldız, "O an kendimi hazır hissettim. İlk maçımda gol atma fırsatı ayağıma gelmişti. Arkadaşlarım da bunu anlayışla karşıladı ve topun başına ben geçtim" dedi.

Fenerbahçe formasıyl ilk resmi maçına çıkan Arjantinli yıldız Diego Perotti, attığı galibiyet golünün perde arkasını anlattı. Tangocu, "Her oyuncunun hayalidir takımdaki ilk maçında gol atmak. Ben de bu hayali gerçekleştirdim. Mutluyum. 2-1 galip geldik ama daha fazlasını bulabilirdik. İyi oynuyoruz. Çok fazla pozisyona girdik. Bu pozisyonları değerlendiremedik. Her geçen gün daha iyi olacağız" dedi.

Normalde Fenerbahçe'nin penaltıcısı olmamasına rağmen kendi yaptırdığı penaltıyı gole çevirmek için teknik ekipten izin isteyen tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: "O an kendimi hazır hissettim. İlk maçımda gol atma fırsatı ayağıma gelmişti. Arkadaşlarım da bunu anlayışla karşıladı ve topun başına ben geçtim" dedi.

 

Diego Perotti: Hayalimi gerçekleştirdim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Antalyaspor Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.