Diego Perotti'ye özel sözleşme

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldız Diego Perotti'ye Tolga Ciğer de olduğu gibi "oynadığın kadar kazan" sözleşmesi yaptığı iddia edildi. Arjantinli yıldızın sakatlık geçmişini hesaba katan Sarı-Lacivertli yönetim, tecrübeli oyuncuya garanti ücret ödemeyecek.

Fenerbahçe'nin Roma'dan transfer ettiği Arjantinli sol açık Diego Perotti'nin sözleşmesinde ilginç bir detay ortaya çıktı. A Spor'un haberine göre, 32 yaşındaki futbolcuyla sağlık durumuna özel bir sözleşme imzalandı. 

İki taraf arasında yapılan anlaşmaya göre kas sakatlığı sorunu gözlemlenen Perotti daha önce Tolga Ciğerci’de olduğu gibi oynadıkça kazanacak. Tecrübeli yıldızın sözleşmesinde garanti ücret bulunmuyor. Maç başı ücret üzerinden 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Perotti, geçen sezon Serie A'da 23 maça çıkmış ve 5 gol, 3 asitşe oynamıştı.

Diego Perotti'ye özel sözleşme ile ilgili etiketler Fenerbahçe Roma Arjantin Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.