Simone Perotti resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin bu yaz 18. ve son transferi Diego Perotti oldu. Transfer bombalarını peş peşe patlatan Sarı-Lacivertliler, önce Kemal Ademi'yi, ardından Dimitris Pelkas'ı ve şimdi de Arjantinli sol açık Diego Perotti'yi açıkladı.

Fenerbahçe, Arjantinli sol kanat oyuncusu Diego Perotti'yi kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler, 32 yaşındaki futbolcunun tapusunu Roma'dan alırken, bu yaz 18. transferine imza attırmış oldu. 

Tangocuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Son 5,5 sezonda Roma forması giyen Perotti, bu sürede 138 maçta 32 gol attı. Perotti geride kalan sezonda ise Serie A'da 21 maça çıkıp, 5 gol kaydetti. Kariyerinde 6 sezon İspanya'nın Sevilla takımında oynayan 32 yaşındaki futbolcu, burada UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Perotti, Arjantin Milli Takımı'nda da forma giydi.

BENİ SOSA İKNA ETTİ

Diego Perotti: "Çok gururluyum. Çok büyük bir kulübe geldim. Roma'da da en üst seviyede yarışmıştım. Fenerbahçe, benim için yeni bir sayfa. Fenerbahçeli taraftarlar, Arjantinliler gibi! Çok tutkulu... Fenerbahçe taraftarından çok fazla destek mesajı geldi. Gerçekten Fenerbahçe taraftarının ne kadar büyük, ne kadar tutkulu ve güçlü olduğunu gelmeden önce bile hissettim. Her şeyimi Fenerbahçe'ye vereceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Buraya gelmeden önce Sosa'ya sorular sordum. Bana anlattığı çok şey netti. Beni kolayca ikna etti."

Kanarya bu yaz şu isimleri kadrosuna kattı:

Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak, Mame Thiam, İsmail Yüksek, Barış Sungur, Sinan Gümüş, Jose Sosa, Mauricio Lemos, Valencia, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Kemal Ademi, Dimitris Pelkas ve Diego Perotti.

Simone Perotti resmen Fenerbahçe'de ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Roma Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.