Diego Costa, "Vida 4 alıyorsa ben de 4 isterim" deyince transfer masası dağıldı

Beşiktaş'ın teklif götürdüğü yıldızların takım içindeki arkadaşlarını telefonla arayıp maaş durumunu soruşturdukları ortaya çıktı. Brezilyalı golcü Diego Costa’nın menajeri Dino Pasalic'in “Vida’nın 4 milyon Euro aldığı yerde önerilen rakamlar düşük kalıyor ve bizi tatmin etmiyor” dediği ifade edildi. Siyah beyazlı yöneticiler ise “Vida ile sözleşmeyi önceki yönetim yapmış. Size ödeyemeyeceğimiz maaşı önermeyiz" şeklinde cevap verdi.

33 YAŞINDAKİ ADAMA O PARA VERİLMEZ

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; bu gelişme sonrası Diego Costa transferi askıya alındı.

"Siyah beyazlıların teklifine prensipte olumlu yanıt veren Brezilya asıllı İspanyol golcü, yıllık net 4 milyon Euro garanti para ve 2 yıllık sözleşme istedi. Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, Diego Costa’nın bu talebini teknik direktör Sergen Yalçın’a iletti.

Yalçın, 33 yaşına gelen bir futbolcuya bu kadar yüksek para ödenmesinin doğru olmayacağını ifade ederek, transferin şimdilik askıya alınmasını istedi.

KİRALIK VERİRLERSE GELECEK

Beşiktaş Transfer Komitesi bu gelişme üzerine rotayı yeniden listedeki diğer oyuncu Willian Jose’ye çevirdi. Brezilyalı futbolcu için yapılan kiralama teklifine sıcak bakmayan Real Sociedad Yönetimi, bonservis için 6 milyon Euro istediğini yineledi. Ekonomik sıkıntılar bu nedeniyle bu formülü kabul etmesi mümkün olmayan Beşiktaş Yönetimi, para artı takas yöntemi üzerinde çalışmaya başladı.

Bu konuda gündeme gelen ilk isim ise Adem Ljajic oldu. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen Sırp oyuncunun yanında bir miktar para teklif edilerek Willian Jose’nin transferinin bitirilmesi hedefleniyor. Beşiktaş yöneticileri 1-2 gün içinde İspanya’ya giderek Real Sociedad’la tekrar pazarlık masasına oturacak.

Diego Costa, "Vida 4 alıyorsa ben de 4 isterim" deyince transfer masası dağıldı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Domagoj Vida diego costa Willian Jose
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.