Diego Costa transferinde flaş gelişme! Beşiktaş İspanyol golcüyle anlaşmaya çok yakın

Beşiktaş, Diego Costa transferinde sona yaklaşıyor... 3 milyon euroya kadar inen İspanyol golcüye 2.3 milyon Euro maaşın yanı sıra 600 bin Euro da bonus teklif edildi. 32 yaşındaki yıldız, teklife olumlu yanıt verirse önce İspanya'da sağlık kontrolünden geçecek.

Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, yeni golcüsünü arıyor... Siyah-Beyazlı yönetimin bir süredir temas halinde olduğu dünyaca ünlü golcü Diego Costa konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Sabah gazetesinin haberine göre; İspanyol golcü istediği rakamda ciddi bir indirime gitti ve İspanya'da Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçmesi an meselesi...

"Beşiktaş, santrfor bölgesine yapmak istediği iki transfer için girişimlerine hız verdi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteğiyle Hatayspor forması giyen Mame Diouf'u gündemine alan siyah-beyazlılar, ilk sıraya koyduğu Diego Costa transferinde yeni formüller arıyor. Yapılan ilk pazarlıkta 3.5 milyon Euro garanti ücret ve 1.5 milyon Euro imza parası isteyen İspanyol yıldız, talebinde ciddi azalmaya gitti.

Costa'nın menajeri Pedro Santos, '3 milyon Euro'dan 2 yıllık kontrat talebimiz var. İmza parası ise sorun değil. Bonuslarla çözülebilir' dedi. Bu gelişme üzerine teklifini revize eden siyah-beyazlılar, 2.3 milyon Euro maaşın yanı sıra 600 bin Euro da bonus teklif etti. 32 yaşındaki oyuncu, teklife olumlu yanıt verirse önce İspanya'da sağlık kontrolünden geçecek. Raporlara göre İstanbul'a davet edilecek."

SERGEN YALÇIN'LA YİNE ANLAŞAMADILAR

Sabah gazetesi, sözleşmesini uzatmayan teknik direktör Sergen Yalçın konusunda ise şunları iddia etti:

"Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın sözleşme konusu dün de çözüme kavuşmadı. Asbaşkan Emre Kocadağ ile Sergen Yalçın bir araya geldi. İki taraf kadro planlaması, transferler, Şampiyonlar Ligi ve maaş konusundaki isteklerini masaya koydu.

Daha önce Başkan Ahmet Nur Çebi'nin FaceTime üzerinden görüştüğü Yalçın ile olumlu geçen toplantısında el sıkışma noktasına gelinmişti. Ancak son düzlükte maaş konusunda arada 5 milyon TL civarı farkın bulunduğu kaydedildi.Hem Yalçın hem de yönetim cephesi teklifleri değerlendirmek için 48 saat süre istedi. Konunun en geç yarın çözüme kavuşması bekleniyor. 

Diego Costa transferinde flaş gelişme! Beşiktaş İspanyol golcüyle anlaşmaya çok yakın ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın diego costa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.