"Maradona babam olabilir, mezarı açılsın DNA testi yapalım"

Diego Maradona’nın çocuğu olduğunu iddia eden Santiago Lara (19), Maradona’nın defnedilmesinden 24 saat sonra DNA testi için mezarın geri kazılmasını talep etti. Arjantin medyası bu ilginç iddiayı konuşuyor. Daha önce de cenaze işleri görevlileri tabutun başında selfie çekip sosyal medyada paylaşmıştı.

Diego Armando Maradona'nın ölümünden 24 saat geçmişken, 19 yaşındaki bir genç, efsanevi futbolcunun oğlu olduğu iddiasıyla ortaya çıktı. Arjantinli Santiago Lara, avukatına DNA testi için Maradona’nın mezardan çıkarılması konusunda başvuruda bulunma talimatı verdi.

Avukat Jose Nunez, Santiago'nun memleketi La Plata şehrindeki bir aile mahkemesine; Maradona'nın otopsisi, DNA sonuçları ve cesedinin bir mahkeme morguna nakledilmesi için mezardan çıkarılmasını talep eden yazılı bir talepte bulundu.

Nunez ve iş ortağı Juan Benitez tarafından dosyalanan 4 sayfalık belgede, Diego Maradona'nın 'Santiago Lara'nın gerçek kimliğini bulabilmesi için' DNA testleri yapılıncaya kadar mezardan çıkarılması ve korunmasının talep edildiği ifade edildi.

KİM OLDUĞUMU BİLMEK İSTİYORUM 

Nunez'in mezar açma talebini doğrulamasından bir gece sonra bir televizyon kanalına konuşan Santiago, “Annem ben 3 yaşındayken öldü, ancak ölümünden günler önce konuşmak için vantilatörünü çıkardığında bir grup avukata Diego'nun oğlu olduğumu söyledi. Sadece kim olduğumu bilmek istiyorum. İşlerin mali tarafı benim için önemli olan bir şey değil" ifadelerini kullandığı belirtildi.

 "Maradona babam olabilir, mezarı açılsın DNA testi yapalım"

Santiago'nun annesi olan ve Maradona ile sürekli ayrılıp barıştıkları 7 yıllık bir ilişkisi olduğu iddia edilen Natalia Garat'ın 2006'da 23 yaşındayken akciğer kanserinden hayatını kaybettiği belirtildi. Natalia'nın eski erkek arkadaşı Marcelo Lara’nın, Santiago'yu kendi oğlu gibi büyüttüğü ifade edildi. Ayrıca Maradona'nın, eski eşi Claudia Villafane ve uzun dönem ilişki yaşadığı Verocina Ojeda da dahil olmak üzere 4 farklı kadından 2 oğul ve 3 kızı kendi çocuğu olarak tanıdığı belirtildi.

"Maradona babam olabilir, mezarı açılsın DNA testi yapalım" ile ilgili etiketler Arjantin Diego Armando Maradona
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.