Didomido neden yarım yüz? instagram fenomeni Didomidosong isimli Didem yüzünü neden saklıyor?

Didomido takma isimli sosyal medya fenomani Didem, yüzünün yarısını saklayarak meşhur oldu. Nimet isimli şarkısıyla da oldukça ses getiren Didomidosong isimli fenomen, yüzünün yarısını neden saklıyor? Tam hali var mı?

Didomido neden yarım yüz sorusunun yanıtı merak ediliyor. instaram platformunda yüzünün yarısını saklayarak merak edilen fenomen Didem, yaptığı şarkılar ile de gündem oluyor. Takipçileri ise Didomido neden yüzünün yarısını saklıyor sorusunu kendisine yöneltse de ünlü fenomen cevabını henüz vermiş değil.

Didomido neden yarım yüz? instagram fenomeni Didomidosong isimli Didem yüzünü neden saklıyor?

Instagramda fenomen olarak tanınmaya başlayan Didomido yüzünün yarısını gizleyerek şarkılar söyleyerek fenomen olmayı başarmıştır. Bazı fotoğraflarında yüzünün yarısında çiçek, bazı fotoğraflarında da yüzünün yarısında gitar, telefon gibi şeyler oluyor. Diğer fotoğraflarında da yüzü hep yarım olarak çekilmiş halde. Instagram üzerinde onlarca fotoğrafı varken hiçbir fotoğrafında tam yüzü yoktur.

Didomido Kimdir? Neden Tam Yüzünü Göstermiyor? Kaç Yaşında ve Nereli? Boyu?  Sevgilisi? | Tozlu Mikrofon

Didomidosong yüzünün tamamı hiçbir yerde yok. Didomidosong yüzünün tam hali henüz internette mevcut değil. Arkadaşlarıyla da tam olarak bir fotoğraf çekip paylaşmamış olacak ki hiçbir şekilde henüz yayılmadı. Fakat biraz daha ünlenmesiyle birlikte bu duruma son vereceğini düşünüyoruz. Herhangi bir konser vs olması durumunda herkes birçok fotoğraf çekecek ve bu gizem sona erecektir.

Didomido Kimdir? Nereli? Boyu, Kaç yaşında? Gerçek ismi nedir?

Didomido Kimdir?

Gerçek adı Didem’dir. 21 Temmuz 1999 tarihinde dünyaya gelen Didomido, aslen Sakaryalıdır. Çocukluğundan itibaren müzikle ilgilendiğini ve ilkokul zamanlarından itibaren şarkı söylemeye başlamıştır. Nimet isimli şarkısı ile popüler olan Didomido, sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekmektedir.

 

Didomido neden yarım yüz? instagram fenomeni Didomidosong isimli Didem yüzünü neden saklıyor? ile ilgili etiketler Instagram didomido kimdir didomido neden yarım yüz didomido yüzü tam hali didomido yüzünü neden saklıyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.