Didem Soydan'ın pozu Instagram'a damga vurdu! Beğeni yağdı...

Ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Soydan bu kez de, yarı çıplak kıyafetiyle verdiği pozu paylaştı.

Takipçilerine verdiği cevaplarla ve yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, Instagram hesabından yaptığı cüretkar paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Koronavirüs salgınından dolayı evinden çıkmayan ve süreçte sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Didem Soydan, üzerinde sadece beyaz gömlek ve beyaz çoraplarının olduğunu bir fotoğrafını paylaştı.

Didem Soydan'ın pozu Instagram'a damga vurdu! Beğeni yağdı...

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Soydan'ın bacaklarını açarak verdiği poz ise Instagram'a damga vurdu. Kısa süre önce paylaşım yapan Soydan'ın fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Didem Soydan'ın pozu Instagram'a damga vurdu! Beğeni yağdı... ile ilgili etiketler Instagram Didem Soydan fotoğraf poz paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.