Didem Soydan'dan cesur pozlar!

2017 yılında yakın arkadaşı Umut Eker ile birlikte “Hole Academie” markasını kuran manken Didem Soydan tekstil sektörüne hızlı bir giriş yaptı. İçerisinde dövme atölyesi çalışmaları da yapılan marka için Didem Soydan ve Umut Eker “Dirty” konseptiyle tanımlama yapmayı uygun gördü.

Stil danışmanı Umut Eker ve manken Didem Soydan’ın dostlukları magazin dünyasının parmakla gösterilen ender ilişkilerinden bir tanesi. İkili yakın arkadaşlarını iş ortaklığına dönüştürerek yeni bir oluşuma imza attılar. Markalarının ürünlerini satışa sunan Didem Soydan ve Umut Eker şu sıralar fotoğrafçılık işine el attı.

Dünyaca ünlü bir manken olan Didem Soydan poz vermek için Umut Eker’in objektifinin karşısına geçti.

Didem Soydan'dan cesur pozlar!

Umut Eker’in çekimini yaptığı pozları Didem Soydan kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Fotoğraflara “raw” notunu düştü. Bir fotoğrafçılık terimi de olan raw, İngilizce’de ham ve işlenmemiş anlamı taşıyor.

Didem Soydan'dan cesur pozlar! - Resim : 2

Didem Soydan'ın paylaşımlarının ardından gelebilecek eleştirilere karşı yorumları sınırlandırma yöntemini seçmesi gözlerden kaçmadı.

Didem Soydan'dan cesur pozlar! ile ilgili etiketler Didem Soydan fotoğraf Sosyal Medya umut eker poz ınstaggram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.