Didem Soydan'dan ayrılan Burak Deniz, Şahmaran'daki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı

Serenay Sarıkaya'nın adı ünlü işletmeci Umut Evirgen'den ayrıldıktan sonra Didem Soydan'ın sevgilisi Burak Deniz ile anılmıştı. 20 Ocak’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan Şahmaran adlı dizide birlikte rol alan Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in yeni bir ilişkiye başladığı öğrenildi.

Daha önce “Lale Devri”ndeki rol arkadaşı Tolgahan Sayışman, birlikte başrolü paylaştığı “Medcezir”de dizisindeki Çağatay Ulusoy ve Mavi reklamında birlikte kamera karşısına geçtiği Kerem Bürsin’le tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya bu kez de kural bozmadı. Sarıkaya bu kez de, 20 Ocak’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan Şahmaran adlı dizideki rol arkadaşı Burak Deniz'le aşk yaşamaya başladı.


Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya ile geçen hafta sevgilisi Didem Soydan’la ayrılan Burak Deniz’in Adana’daki çekimler esnasında yakınlaştığı yönünde iddialar ortaya çıkmış ama yalanlanmıştı.

burak deniz - serenay sarıkaya

BURAK DENİZ, SERENAY SARIKAYA'NIN SOKAĞINDA GÖRÜNTÜLENDİ


Sarıkaya ile sevgilisi Umut Evirgen 2 ay önce ayrılmış, hatta Evirgen’in Burak Deniz’i artık mekânlarına almadığı da konuşulmuştu. Her ikisinin de ilişkilerine mâl olan yakınlaşma, önceki gün Burak Deniz’in, Serenay Sarıkaya’nın sokağında yakalanmasıyla yeni bir boyut kazandı.

OTELDE GİZLİ BULUŞMA

Şimdi konuşulanlara göre iki oyuncu, henüz ilk sezonun çekimlerinde yakınlaşmış, Adana Sheraton Otel’de ekipten gizli buluşmuş. İkilinin, ilişkilerini dizilerine gölge düşürmemek adına gizli tuttukları söylense de, Serenay Sarıkaya ciddi bir ilişki düşünmediği için aşk söylentilerini inkâr ediyor.

 

 

Didem Soydan'dan ayrılan Burak Deniz, Şahmaran'daki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Burak Deniz Didem Soydan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.