Didem Soydan, küfür eden dükkan sahibini böyle ifşa etti! / VİDEO

Sevgilisi Erdi Doğan’la Teşvikiye’de yaşayan Didem Soydan’ı komşu dükkan sahibi canından bezdirdi. Ünlü model, sabaha kadar küfredip bağıran dükkan sahibini sosyal medyada ifşa edip intikamını aldı!

Yılın yarısını ABD'de diğer yarısını da İstanbul'da geçiren Didem Soydan'ın huzuru, Teşvikiye'deki bir esnaf yüzünden kaçtı. Evinin tam karşısındaki mekanın sahibi, her gece bağırarak mahalleliyi ayağa kaldırınca Didem Soydan'ın da uykuları kabusa dönüştü. Uzun bir süre bu işkenceye göz yuman güzel model, sonunda çileden çıktı..

WhatsApp_Image_2017-07-21_at_10.57.26
TWITTER'DA ÖFKE SAÇTI...

Didem Soydan, mekan sahibini önceki gün sosyal medyada ifşa etti. Mekanın fotoğrafını çekip Twitter profilinden paylaşan ünlü model, bu kareyi de "Bu dükkanın sahibi tam 3 senedir ağza alınmayacak küfürlerle istisnasız her gece yarısından sabaha kadar bağırıyor. Ses hiç kesilmeden" diye isyan etti. Aynı durumdan muzdarip takipçileri de Soydan'a destek çıktı.

Didem Soydan, küfür eden dükkan sahibini böyle ifşa etti! / VİDEO ile ilgili etiketler Didem Soydan küfür mekan model dükkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.