Didem Soydan: Duyduğum en efsane ezan okunuyor!

Model Didem Soydan yaptığı yorumlar ve paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. Soydan son olarak sabah ezanına dair bir paylaşımla dikkat çekti.

Model Didem Soydan özellikle takipçileriyle girdiği polemiklerle dikkat çeken bir isim… Kendisini rahatsız eden yorumlar konusunda tepkisini net bir şekilde ortaya koyan Soydan aynı zamanda çirkin paylaşımda bulunanları ifşa etmekten de geri durmuyor. Instagram hesabı üzerinden gündelik hayatına dair çok sayıda paylaşımda bulunan başarılı isim aynı zamanda kariyeriyle ilgili paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Çok farklı konularda paylaşımlarda bulunan Didem Soydan bu defa da sabah ezanıyla ilgili bir yorumda bulundu.

Yaşadığı öksürük krizleri nedeniyle uyumakta zorluk çektiğini söyleyen Soydan, uykusuz kaldığı bir gecenin sabahında denk geldiği ezan sesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

didem-soydan-hoca

Didem Soydan: Duyduğum en efsane ezan okunuyor! ile ilgili etiketler Didem Soydan Instagram ezan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.