"Ben Berkin Elvan cenazesine katıldım!"

Ünlü model Didem Soydan, Berkin Elvan’ın cenazesine katıldığı gerekçesiyle tutuklu bulunan Devrimci Gençlik Dernekleri Genel Sekreteri ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi Berkay Ustabaş’ın serbest bırakılması sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Berkin Elvan’ın 11 Mart 2014’teki cenazesine katıldığı gerekçesiyle tutuklu bulunan Devrimci Gençlik Dernekleri Genel Sekreteri ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi Berkay Ustabaş'a ünlü model Didem Soydan'dan destek geldi.

"BEN BERKİN ELVAN CENAZESİNE KATILDIM"

Gazeteci Erk Acerer’in Ustabaş için attığı “Cenazeye katılmak suç değildir...” tweetini retweetleyen Soydan, “Hayır öyle ise cenazeye hepimiz katıldık. Boş verelim hepimizi. Ben Berkin Elvan cenazesine katıldım. Tüm gün oradaydım. Ardından protesto yürüyüşünde bulundum” mesajını paylaştı.

 İşte o paylaşım:

"Ben Berkin Elvan cenazesine katıldım!"

"Ben Berkin Elvan cenazesine katıldım!" ile ilgili etiketler Didem Soydan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.