Didem Soydan apar topar hastaneye kaldırıldı

Didem Soydan önceki akşam Amerikan Hastanesi’ne acilden giriş yaptı. Apandisti şişen ünlü model tedavi altına alınırken sevgilisi Burak Deniz onu bir an olsun yalnız bırakmadı. Deniz, sevgilisini durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Didem’in durumu şu an iyi, bu gece burada kalacağız.” dedi.

Oyuncu Burak Deniz’le yeni bir aşka yelken açan model Didem Soydan, önceki akşam apar topar hastaneye kaldırıldı. Sevgilisi Burak Deniz’le Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nin aciline gelen ünlü modelin apandistinin şiştiği öğrenildi.

Didem Soydan apar topar hastaneye kaldırıldı

Soydan’a ilk müdahale acil serviste yapılırken Burak Deniz de onu saatlerce hastane koridorunda bekledi. Ünlü oyuncu sevgilisinin odaya alınmasının ardından dışarıda bekleyen muhabirlerin yanına gelerek Soydan’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi:  “Didem’in durumu şu an iyi, bu gece burada kalacağız.” Deniz geceyi hastanede Soydan’ın yanında geçirdi.

Didem Soydan apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Burak Deniz Didem Soydan Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.