"Didem ile gizlimiz saklımız yok!"

Maraşlı dizisi ile ekranlarda rüzgar estiren oyuncu Burak Deniz, manken sevgilisi Didem Soydan'la ilişkisi hakkında konuştu. Pandemi nedeniyle dışarı çok çıkmadıklarını, bu yüzden görüntülenmediklerini söyleyen Deniz, "Gizleyecek, saklayacak bir durumumuz yok" dedi.

Büyük bir heyecanla devam eden "Maraşlı" dizisiyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Burak Deniz, dizideki performası izle büyük beğeni kazandı. Çekimler nedeniyle yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan Burak Deniz, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de bir büfeden sandviç alırken görüntülendi.

EKİPTEN MEMNUN

Sete yetişmesi gereken ve bu sebebple kısa açıklamalar yapan Buran Deniz, Maraşlı dizisindeki rol arkadaşi Alina Boz ile güzel bir enerji tutturduklarını ifade ederek, "Diziyi izleyenler sevdi. Çok iyi geri dönüşler aldık. İyi bir ekibimiz var. Yorumlarda güzel olunca, her şey güzel oluyor" dedi.

"Didem ile gizlimiz saklımız yok!"

"DİDEM'LE GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK"

Deniz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen manken sevgilisi Didem Soydan'ın  geçtiğimiz haftalarda muhabirlere, "Beni, Burak ile hiç göremediniz ki" açıklaması hakkında da konuşan oyuncu, "Yani çekemediniz gibi demek istemiş. Yoksa bizim gizlimiz saklımız yok. Görüyorsunuz sandviç aldım, sete gidiyorum. Pandemi var, dışarı çıkamıyoruz, yapacaklarımız kısıtlı. Yoksa gizleyecek, saklayacak bir durumumuz yok." ifadelerini kullandı.

"Didem ile gizlimiz saklımız yok!" - Resim : 2

BURAK DENİZ HAKKINDA

Burak Deniz 17 Şubat 1989 İstanbul doğumlu. Aslen İzmitli olan ünlü isim Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunu. Ekran macerasına 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisi ile başlayan Deniz’in yıldızı Medcezir dizisindeki Aras karakteriyle parladı.

Sultan, Tatlı Küçük Yalancılar, Aşk Laftan Anlamaz ve Kaçak gibi dizilerde dizilerinde rol alan Burak Deniz, Bizim Hikaye adlı dizide Barış karakterine hayat verdi.

İŞTE BURAK DENİZ’İN ROL ALDIĞI DİZİLER

2017 – 2018 – Bizim Hikaye (Barış) (TV Dizisi)

 2016 – Aşk Laftan Anlamaz (TV Dizisi)

2015 – Medcezir (Aras) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)

2013-2014 – Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)

2012 – Sultan (Tarık) (TV Dizisi)

2011 – Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

 

 

"Didem ile gizlimiz saklımız yok!" ile ilgili etiketler Burak Deniz Didem Soydan Maraşlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.