Didem Ceran'dan mide bulandıran paylaşım!

Adını Survivor yarışmacısı olarak duyuran Didem Ceran kadın cinayetlerine tepki amacıyla akılalmaz bir eyleme imza attı. Ceran YouTube kanalında yayınladığı videoda cinsel ilişki oyuncağını öptü. Ceran'ın mide bulandıran eylemi sosyal medyada gündem olurken "Kadına şiddete dikkat çekmek için bunu mu öpmen gerekiyor" yorumları yapıldı.

Eski Survivor yarışmacısı Didem Ceran, bir süredir farklı içerikler paylaştığı YouTube kanalından yayınladığı son videosuyla eleştrilerin odağı oldu. Ceran videoda, Can Yaman’ın kadın hayranlarına verdiği cevaplardan sonra linç edilmesine ve kadınların öldürülmesine tepki göstermek için cinsel ilişki oyuncağını öptü.

Can Yaman’ın çok iyi çalıştığını ve yaptığı açıklamalardan dolayı ona da şiddet uygulandığını söyleyen Ceran, “Popülerliğini yitirmiş arkadaşlar, Can Yaman’ın PR (reklam) yaptığını söylüyor. Sanki kendileri PR yapmıyor” dedi.

Didem Ceran'dan mide bulandıran paylaşım!

TWITTER’DA GÜNDEM OLDU

Kendisinin de şiddete maruz kaldığını anlatan Didem Ceran, artık bu konularda susmayacağını ve tüm kadınların da susmaması gerektiğini söyledi. Didem Ceran’ın videosunu cinsel ilişki oyuncağını öperek sonlandırdı. Ceran’ın bu görüntüleri ise Twitter’da gündem oldu.

Paylaştığı videoyla kısa sürede gündeme gelen Didem Ceran Twitter’da trend oldu. Ceran için “Biz Ceren Özdemir’in cinayeti, Emre Yıldır’ın intiharı ile güne uyanalım. Siz de bunu yapın”, “Kadınların sesi olmak için bunu aleti öpmek de ayrı bir şey”, “Başka türlü izlenmeyeceğini kendisi de biliyor” yorumları yapıldı.

Didem Ceran'dan mide bulandıran paylaşım! - Resim : 2

Didem Ceran'dan mide bulandıran paylaşım! - Resim : 3

Didem Ceran'dan mide bulandıran paylaşım! - Resim : 4

Didem Ceran'dan mide bulandıran paylaşım! - Resim : 5

Didem Ceran'dan mide bulandıran paylaşım! ile ilgili etiketler Survivor Kadın Cinayetleri kadına şiddet didem ceran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.