Didem Arslan'dan Reina katliamcısı yorumu: 'Bir güzel dövmüşler'

Reina'yı kana bulayan saldırganın yakalandığı haberini canlı yayında alan Didem Arslan, "Bir güzel dövmüşler kendisini. Çok da güzel yapmışlar" şeklinde bir yorum yaptı.

Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki gece kulübünde 39 kişiyi vahşice öldüren terörist, İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen operasyonda oğluyla birlikte ele geçirildi.

YAKALANDI HABERİ CANLI YAYINDA GELDİ

Son dakika haberini canlı yayında alan Didem Arslan, teröristin fotoğrafını görünce, 'Bir güzel dövmüşler' yorumunu yaptı.

"ÇOK DA GÜZEL YAPMIŞLAR"

Didem Arslan, yorumuna şöyle devam etti; "Bir güzel dövmüşler kendisini. Arkadaşlarım o fotoğrafları verirlerse sizlerle paylaşacağız. Bir güzel dövmüşler kendisini. Çok da güzel yapmışlar."

İşte Didem Aslan'ın yorumu;

Didem Arslan'dan Reina katliamcısı yorumu: 'Bir güzel dövmüşler' ile ilgili etiketler Habertürk didem aslan reina saldırganı yorumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.