Didem Arslan'dan ortak yayın sitemi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayına katılması fikri ilk kez Habertürk TV sunucusu Didem Arslan Yılmaz tarafından gündeme getirilmişti. Her iki aday da ayrı ayrı katıldıkları Türkiye'nin Nabzı programında teklife sıcak baktıklarını açıklamışlardı. Ancak iki parti moderatör olarak onun yerine Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'yı uygun gördü. Didem Arslan Yılmaz bu tercihi sitemkar bir tweetle değerlendirdi.

Habertürk TV'de Türkiye'nin Nabzı programını hazırlayan Didem Arslan Yılmaz, hem Binali Yıldırım'a hem de Ekrem İmamoğlu'na yaptığı birlikte canlı yayına katılmaları teklifinin ardından iki parti tarafından İsmail Küçükkaya'nın moderatör olarak seçilmesi üzerine tepkisini sosyal medyadan paylaştı. 

İşte Didem Arslan Yılmaz'ın sitemkar değerlendirmesi:

"Mesleğimin gereği 17 yıl sonra iki adayı Sayın @BY ve Sayın @ekrem_imamoglu’nu @HaberturkTV ‘de Türkiye’nin Nabzı’na davet edip, canlı yayında birlikte özgürce tartışmaları yönünde bir çağrım olmuştu. Böyle bir yayını baska bir kanal ve tanımadığım bir rejide yapmak istemezdim."

Didem Arslan'dan ortak yayın sitemi!

 

Didem Arslan'dan ortak yayın sitemi! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Didem Arslan Yılmaz İsmail Küçükkaya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.