Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ne zaman hangi kanalda başlıyor?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ne zaman hangi kanalda başlıyor? Didem Arslan Yılmaz yeni programı Vazgeçme ile yakında ekranlarda. Müge Anlı'nın en büyük rakibi olması beklenen Didem Arslan Yılmaz için şimdiden heyecanlı bir bekleyiş başladı. İşte Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

Müge Anlı’nın en büyük rakibi olarak gösterilen Didem Arslan Yılmaz çok yakında Vazgeçme programı ile ekranlardaki yerini alacak. Yılların deneyimli habercisi olan Didem Arslan Yılmaz’ın yeni programı Vazgeçme’nin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Türkiye’de en güvenilir isimler arasında gösterilen ve yaptığı haberlerin yanı sıra tartışma programları ile de sık sık gündem olan Didem Arslan Yılmaz, yeni programı Vazgeçme ile yakında ekranlarda izleyicileri ile buluşacak.

Haberciliğin vermiş olduğu tecrübe ile yaşanmış olaylara daha farklı bir pencereden bakacak olan Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye’de hiçbir olay artık gizli kalmayacak. Hiçbir dava yarım bırakılmadan hiç kimse de yok sayılmayacak. Alanında uzman hukukçular ve doktorların da yer alacağı, Türk televizyonlarının gerçeklikle tanışacağı programda hiçbir dava yarıda kalmayacak.

DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME NE ZAMAN?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının Ağustos ayının ilk haftasında saat 10.00’dan itibaren Show TV ekranlarında başlaması bekleniyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ne zaman hangi kanalda başlıyor? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.