Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hakkında flaş karar! Müge Anlı'nın karşısında duramadı...

Müge Anlı'nın ekranlara dönmesinin ardından reytingleri düşen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı hakkında yeni bir karar alındı. Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının yayın saatinde değişiklik yaşandı.

Show TV ekranlarında 2.haftasını geride bırakan Didem Arslan Yılmaz'la ‘Vazgeçme’ programının yayın saatinde değişikliğe gidildi.

Önceden saat 9.30'da yayınlanan program 31 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün yeni yayın saati 15:15’te Show TV ekranlarında olmaya devam edecek.

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı'nın ekrana dönmesiyle Arslan'ın programı reyting sıralamasında ilk 100'e girememişti.

 

 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hakkında flaş karar! Müge Anlı'nın karşısında duramadı... ile ilgili etiketler Müge Anlı Didem Arslan Yılmaz Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.