Didem Arslan Yılmaz’la da Dilara Çoban olayı nedir?

Didem Arslan Yılmaz’la da Dilara Çoban olayı nedir merak edildi. 21 yaşındaki kızları Dilara Çoban’ı aramak için Didem Arslan Yılmaz’a başvuran ailenin kızı Dilara Çoban gündem oldu. Didem Arslan Yılmaz’la da Dilara Çoban olayı nedir haberimizde.

Didem Arslan Yılmaz’la da Dilara Çoban olayı nedir araştırdık. Didem Arslan Yılmaz’dan yardım isteyen Çoban ailesi 21 yaşlarındaki kızları Dilara Çoban’ın geri dönmesini istiyordu. Emrah adında dolandırıcılık ile suçlanan Emrah Gündoğdu tarafından zorla tutulduğu iddia ediliyor.

Dilara Çoban olayı nedir?

Konuşulanlara dayanamayan Dilara Çoban kaçırılmadığını kendisinin kaçtığını canlı yayında söyledi. Emrah Gündoğdu tarafından tehditler ile zorla tutulduğunu iddia eden aile kızının gelmesini isteyen aileye karşı kızgın olan Dilara ise Emrah ile mutlu olduğunu söylemişti. Dilara'nın bu söylediklerine inanmayan aile Emrah'ın ona bunları söylettiğini düşünüyor.

Didem Arslan Yılmaz’la da Dilara Çoban olayı nedir?

Emrah Gündoğdu tarafından dolandırıldığını açıklayan bir vatandaş Dilara’nın da ona yardım ettiğini düşünmekte. Canlı yayına bağlanan konuk Emrah’ın onu şantaj ile tehdit ettiğini açıkladı. 20 bin lirasını aldığını söyledi. Birçok kişinin uygunsuz fotoğraflarını çekip onlara şantaj yapan Emrah Gündoğdu Dilara’yı şantaj ile tehdit mi ediyor araştırılıyor.

Anne babasına kızgın olan Dilara Çoban Elazığ'dan gelerek Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçmeye katıldı. Aile üyeleri göz yaşlarını tutamadı. Başına ne gelmiş olursa olsun onu sorgusuz kabul edeceklerini söyleyen aile Dilara'nın evine dönmesini istiyor. 

Didem Arslan Yılmaz’la da Dilara Çoban olayı nedir? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Dilara Çoban olayı nedir ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.