Didem Arslan Yılmaz’ın sahte gelin olayında son durum ne?

Didem Arslan Yılmaz’ın sahte gelin olayında son durum ne merak ediliyor. Sizler için Türkiye’nin 38 ilinde toplam 6 milyon 2 bin lira vurgun yapan sahte gelin olayında son durum ne araştırdık.

Didem Arslan Yılmaz’ın sahte gelin olayında son durum ne araştırdık. Show TV’nin sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme de araştırılan sahte gelinler olayı tahmin edilenden de büyük bir olay dönüştü. Her gün ortaya çıkan yeni mağdurlar ile Türkiye’nin 38 ilinden toplam 6 Milyon 2 bin lira topladıkları ortaya çıktı.

Türkiye’nin 38 ilinden toplam 6 milyon 2 bin liralık vurgun yapan evlilik çetesi hakkında emniyet güçleri harekete geçti. Dün gerçekleştirilen yayın sırasında ise “Nehir Naz” lakaplı sahte gelin Hülya S. “dolandırıcılık” suçundan Artvin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından canlı yayında gözaltına alınarak götürüldü.

Mağdur sayısının çığ gibi büyüdüğü sahte gelin konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Show TV’de ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME stüdyolarına gelen “Nehir Naz” lakaplı sahte gelin Hülya S., insanları evlenme vaadiyle dolandıran bu şebekenin içinde olduğunu itiraf etti. Stüdyodaki mağdur ailelerle canlı yayında yüzleşen sahte gelin, izleyenleri şaşırttı.

Didem Arslan Yılmaz’ın sahte gelin olayında son durum ne?

Sivas ilinden gelen Musa B., sahte gelin Hülya S. tarafından 80 bin lira, Artvin ilinden canlı yayına telefonda bağlanan mağdur Özer Bey ise 32 bin lira dolandırıldığını açıkladı. Suçlamaları kabul eden sahte gelin, Özer Bey'in açıklamalarının ardından istediği altınları ondan alamayınca kaçtığını söyledi. Sahte gelin Hülya S.'nin, canlı yayına katılmadan kısa süre önce bile dolandırdığının ortaya çıkması ise herkesi şoke etti.

Ordu ilinden gelen bir diğer sahte gelin mağduru olan Ahmet T. de toplam 61 bin lira dolandırıldığını söyledi. Ahmet T.'nin Hülya S. ile birlikte bastırdıkları düğün davetiyesi yayın sırasında ortaya çıkması herkesi şaşırttı.

Yayına bağlanan mağdurlar sayesinde sahte gelin Hülya S.’nin son 4 ayda 5 farklı ilden toplam 278 bin liralık vurgun yaptığı ortaya çıkartıldı.

38 il 6 Milyon 2 bin liralık vurgun!

Şimdiye kadar Türkiye'nin 38 ilinde insanları mağdur ettiği öğrenilen ve toplamda 6 milyon 2 bin lira dolandırdığı ortaya çıkan evlilik çetesi hakkında çarpıcı gelişmeler her geçen gün yaşanmaya ve mağdurların sayısı giderek artmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’ın sahte gelin olayında son durum ne? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Show TV Sahte Gelinler
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.