Didem Arslan Yılmaz'ın kansere yakalanan eşi Kürşat Yılmaz ameliyat oldu

Hafta içi her gün canlı yayınla Show TV'de ekrana gelen ''Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'' programının sunucusu, 47 yaşındaki haber spikeri ve muhabir Didem Arslan Yılmaz'ın eşi tecrübeli gazeteci Kürşat Yılmaz'dan kötü haber! Kansere yakalandığı ortaya çıkan Yılmaz, akciğerlerinden ameliyat olduğunu açıkladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Medya dünyası,tecrübeli bir gazetecinin sosyal medya hesabından paylaştığı üzücü ve acı sigara gerçeğini konuşuyor.


SUNUCU DİDEM YILMAZ'IN EŞİ KÜRŞAT YILMAZ AMELİYAT OLDU!

Uzun yıllardır gazetecilik yapan ve başarılı haberlere imzasını atan, yönetici olarak da bir çok özel haberlerin ortaya çıkmasını sağlayan gazeteci Kürşat Yılmaz'dan kötü haber geldi. Show Tv'de yayınlanan "Asla Vazgeçmem" programının ünlü sunucusu Didem Yılmaz'ın eşi gazeteci Kürşat Yılmaz akciğerlerinden kanser ameliyatı olduğunu açıkladı.


KÜRŞAT YILMAZ'DAN SAMİMİ VE DERS VERİCİ AÇIKLAMA

Kariyer hayatı boyunca bir çok gazetecinin yetişmesinde de büyük emeği olan usta gazeteci Kürşat Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sigara ile ilgili ders verici samimi ifadelere yer vererek son sağlık durumu hakkında konuştu.

Yılmaz açıklamasında şunları yazdı:


"30 yıldan fazla sigara içtim sonuç : Kanser...
Gayet normal..
Gırtlak'tan 10 saati aşan bir operasyon üstüne bir de lenf bezleri temizliği al sana en az 2 aylık tedavi süreci.
Hakkını yemiyeyim,Okul kantininde sohbetlerde, öğrenci yurdu ve bekar evlerinde, rakı balık masalarında , muhabirlik yıllarımda ve hatta sabah kahvaltılarından sonra bile muhteşem eşlik etti keyifli anlarıma.
Biliyordum ve bekliyordum aslında ama yine de '' bana olmaz'' diye umuyordum. ..Ve teşhis konduğunda o kadar şaşırdımki üzülemedim bile. Çevremdekiler bu kadar üzülmese gerçekten önemsemiyeceğim.
Neyse içen varsa bıraksın artık..Son bir saniyenin bile önemli olduğunu çok acı öğrendim . Kalın sağlıcakla.."


Didem Yılmaz'ın kansere yakalanan eşi Kürşat Yılmaz ameliyat oldu

Ünlü sunucu Didem Yılmaz ile evli olan gazeteci Kürşat Yılmaz'ın, Mina isminde bir kızları bulunuyor. Öte yandan gazeteci Kürşat Yılmaz'ın akciğer kanseri olduğunu açıklaması medya dünyasında geniş yankı uyandırdı. Bir çok gazeteci Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar dilediler.

Didem Yılmaz'ın kansere yakalanan eşi Kürşat Yılmaz ameliyat oldu

İşte o paylaşımlar..


Tuncer Bahçivan: Çok gecmişolsun kardeşim sen pabuç bırakmazsın asıl hayata


Celal Korkut: Çok geçmiş olsun Kürşat... Sen atlatırsın, tüm kalbimle inanıyorum

Nilgün Kabadayı Pekgözlü: Sevgili Kürşat çok çok geçmiş olsun moral çok önemli biliyorsun bende aynı evrelerden geçtim zorlu bir süreç ama inanki geçince unutuluyor sana acil şifalar diliyorum çok çok sevgiler..

Tümer Tuna: Abi çok geçmiş olsun,üzüldüm ama sen bunun üstesinden geleceğine eminim sağlığına kavuşman dileğimle duacıyım,acil şifalar diliyorum.

Ali Kaya: Kürşat Yılmaz,bildiğim adıyla rahmetli sadık yılmaz oğlu Kürşat Yılmaz.eger tahminim doğru ise teee ilkokul öncesi yıllarımda çocukluk yıllarımda akarsu Kaşıkçı konaklı asiklar köylerinin bölge ilkokulu olan köyümün evinin komşusu ilkokul lojmanindan bildiğim Kürşat Yılmaz öncelikle büyük geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.bursa dan selamlar,görüşmek dileğiyle. ali kaya yeminli Mali müşavir bursa

Kasım Polat: Gerçeği söylüyorum, çok üzüldüm ama sen güçlü bir arkadaşımsın, yeneceksin önüne çıkan tüm engelleri. Allah şifa versin kardeşim..

Ömer Semiha Altınkaya: Mustafa cığım geçmiş olsun gerken tedavi ye cevap vereceğini umuyorm yapabilceğimiz birşey varmı tüm aileye geçmiş olsun.

Selman Altındağ: Geçmiş olsun Sevgil Kürşat, artık titizlikle mücadele edeceğin yeni bir alan var artık senin için. Kolaylikar...

Sayner Genç: Kürşat çok üzüldüm.Geçmiş olsun şifalar dilerim.Paylaşımın belki birilerine ders olur.

 

 

Didem Arslan Yılmaz'ın kansere yakalanan eşi Kürşat Yılmaz ameliyat oldu ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Sosyal Medya kürşat yılmaz Akciğer kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.