Didem Arslan Yılmaz'ın HDP yanıtı programa damga vurdu

Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında HDP'lilerin neden konuk edilmediği sorusuna "Burası bir kamu televizyonu değil, bu bir tercihtir" diyen Didem Arslan Yılmaz, sosyal medyada HDP'liler tarafından linç edilmeye çalışıldı. Ancak çok sayıda Twitter kullanıcısı, linç maksadıyla paylaşılan videoyu izledikten sonra gazeteciye destek verdi.

Habertürk'te yayınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ programında HDP’nin başlattığı yürüyüş ele alındı.

Programa Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ve Avukat Salim Şen’in katıldı. Şen, programa HDP'li isimlerin çağırılmamasını eleştirdi.

"BURASI KAMU TELEVİZYONU DEĞİL"

"Ne manidardır yıllardır HDP konuşulur, hiçbir mecrada HDP gelip kendisini savunamaz ama legaldir." diyen Şen'e cevap veren program moderatörü Didem Arslan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Burası bir kamu televizyonu değil, bu bir tercihtir. Bu tercihin nedenleri öyle ya da böyle farklıdır. Ama HDP'liler zamanında bu ekranda olmuştur"

LİNÇ ÇABASI BOŞA GİTTİ

Arslan'ın bu cevabı sosyal medyada HDP'liler tarafından paylaşılıp linç edilmeye çalışıldı. Ancak çoğu sosyal medya kullanıcısı gazeteciye destek verdi.

İşte destek mesajlarından bazıları:

Didem Arslan Yılmaz'ın HDP yanıtı programa damga vurdu

Didem Arslan Yılmaz'ın HDP yanıtı programa damga vurdu - Resim : 2

Didem Arslan Yılmaz'ın HDP yanıtı programa damga vurdu - Resim : 3

Didem Arslan Yılmaz'ın HDP yanıtı programa damga vurdu - Resim : 4

Didem Arslan Yılmaz'ın HDP yanıtı programa damga vurdu ile ilgili etiketler HDP Didem Arslan Yılmaz Sosyal Medya Habertürk yürüyüş salim şen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.