Didem Arslan Yılmaz'dan skandal Kürtçe çıkışı! Dil bilmiyor ama üslup her şeyi anlatıyor!

Sunucu Didem Arslan Yılmaz canlı yayında bir skandala imza attı. Show Tv'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme adlı programa telefonla bağlanan kadını Kürtçe konuştuğu için hattan alan sunucuya tepki yağdı.

Didem Arslan Yılmaz program sırasında konukların halası olduğu anlaşılan bir kadını yayına bağladı. Kadının yeğenlerine yönelik sitemi sonrası stüdyoda gerginlik yaşandı. Hakaretlerin sansürlendiği programda Arslan'ın Kürtçe hakkında söylediği sözler ise aynen aktarıldı.

DİL BİLMİYOR AMA ÜSLUP HER ŞEYİ ANLATIYOR!

Sunucu Didem Arslan Yılmaz bir süre önce Habertürk'teki görevinden ayrılıp gündüz kuşağı programı için Show Tv ile anlaşmıştı. Canlı yayında Türkan isimli kadının Kürtçe konuşmasına sinirlenen ünlü sunucu, derhal kadını hattan aldı.

Telefonla yayına bağlanan kadının Kürtçe konuşması üzerine Arslan, "Hayır hayır Türkan hanım, bizim de anlamamız lazım. Türkan hanımı hattan alalım. Kızlara hakaret edemez, böyle de konuşamaz, biraz da anlarım ben Kürtçeden kesinlikle olmaz. Halayla konuşun doğru düzgün Türkçe konuşsa anlayacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti yani. O dili bilmiyoruz, bilsek anlayacağız da konuşacağız da. Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Didem Arslan Yılmaz'a bu olay sonrası sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar #haddinibildidemarslan etiketi ile binlerce paylaşımda bulundu.

Didem Arslan Yılmaz'dan skandal Kürtçe çıkışı! Dil bilmiyor ama üslup her şeyi anlatıyor! ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.