Didem Arslan Yılmaz'dan "Sistematik saldırı altındayım" çıkışı!

Geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikteyken bir İSPARK çalışanı ile aralarında tartışma çıkan Didem Arslan Yılmaz, 15 gündür sistematik bir saldırı altında olduğunu, tehdit edildiğini açıkladı. Konuya ilişkin görüntülerin emniyette olduğunun altını çizen Yılmaz, "yargıya güveniyorum" dedi.

Mart ayında araç parkı nedeniyle bir İSPARK çalışanı ile eşi arasında ücret vermediğine ilişkin çıkan tartışma sonrası karakolluk olan Didem Arslan Yılmaz sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Sarı Basın Kartı hamili olmaları dolayısı ile İSPARK'ları ücretsiz kullanma hakkı olmasına rağmen her seferinde ücret ödediklerini belirten Yılmaz, bu olay sonrası sistematik bir saldırı altında olduğunu ifade etti.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla böyle bir açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Didem Arslan Yılmaz, olayın çarpıtıldığını, bir lince uğradıklarını ifade etti.

Olaya ilişkin görüntülerin emniyette olduğunun altını çizen Yılmaz, sahte hesaplar oluşturan organize bir grup tarafından hedef gösterilip tehdit edildiğini söyledi.

İSPARK görevlisinin sözlü ve fiziki saldırısına uğradıklarını belirten ve yaptığı iddia edilen tüm fiillerin yalan olduğunun altını çizen Yılmaz, "Yargıya güveniyorum" dedi.

İşte Didem Arslan Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın detayları:

Koronavirüsten korunmak için yoğun mücadele verdiğimiz şu günlerde, zamanınızı aldığım için özür dilerim. Amacım, kamuoyunu doğru bilgilendirmek. Malumunuz 15 günden bu yana sistematik bir saldırı altındayım...

Bu saldırının bir devamı olarak şimdi de, bir İspark çalışanıyla, eşimle birlikte yaşadığımız ve yargıya taşıdığımız olay çarpıtılarak yoğun bir lince uğratılıyoruz.. Sarı basın kartı sahiplerinin İspark otoparklarını ücretsiz kullanma hakları vardır. ++

Didem Arslan Yılmaz'dan "Sistematik saldırı altındayım" çıkışı!

Biz bu hakkımızı biliyoruz, ama ona hiç gerek duymayıp, ücretimizi her seferinde ödüyoruz. O gün, İspark görevlisinin ücret ödemediğimiz gerekçesiyle, şahsıma ve eşime sözlü ve fiziki saldırısıyla karşı karşıya kaldık. ++

“Adi vaka" olan olay nedeniyle, sahte hesaplarla oluşturulmuş organize bir grup tarafından hedef gösteriliyorum, tehdit ediliyorum. Yaptığım iddia edilen fiillerin tamamı yalandır ve kayıtlar Emniyet’tedir. ++

Özellikle sosyal medyada ve bazı yayın organlarında tamamen iftiralar dolu haber yapılıyor. Gerekli ilgiyi gösteren emniyetimize teşekkür ediyorum.. Yargıya güveniyorum..."

Didem Arslan Yılmaz'dan "Sistematik saldırı altındayım" çıkışı! - Resim : 2

Didem Arslan Yılmaz'dan "Sistematik saldırı altındayım" çıkışı! ile ilgili etiketler İSPARK Didem Arslan Yılmaz emniyet Yargı Saldırı Tehdit park ücreti organize
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.