Didem Arslan Yılmaz’da sahte gelinin sevgilisi Emrah da işin içinde mi?

Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programında araştırılan Sahte Gelin davasında araştırılan Sahte Gelin Melisay’ın sevgilisi Emrah canlı yayında açıklama da bulundu. Peki, Didem Arslan Yılmaz’ın sahte gelinin sevgilisi Emrah da işin içinde mi sizler için derledik.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında sahte gelinin sevgilisi Emrah da işin içinde mi merak ediliyor. Canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’ın karşı karşıya getirdiği sevgililer Sahte Gelin Melisay ve Emrah arasında gerçekleşen konuşma seyircileri şoke etti.

Didem Arslan Yılmaz’la Sahte Gelinin sevgilisi Emrah da işin içinde mi araştırırken Emrah sevgilisi Sahte Gelin Melisay’ın bu işleri yaptığını bilmediğini iddia etti. Bu iddiaları dinlerken Sahte Gelin Melisay cevap vermedi. “Onun cezalarını da ben çekerim” diyen Melisay bu sözü ile dikkat çekti.

Didem Arslan Yılmaz’da sahte gelinin sevgilisi Emrah da işin içinde mi?

Sahte gelin Melisay’ın sevgilisi Emrah’ın kuzeninin de sahte gelin olduğu ortaya çıkmasına rağmen bu olayları bilmediğini söyleyen Emrah dikkatleri üzerine çekti. Melisay Didem Arslan Yılmaz’ın çabalarına rağmen herhangi bir açıklamada bulunmadı.  

Gelen ihbarlar ile birlikte 38 İlde toplam 4 milyon 969 bin liraya yükseldi. Sahte gelinler tarafından dolandırılan ve yüklü miktarda para kaybeden vatandaşlar sahte gelinlere dava açmak için adliyeye giderek dilekçe verdiler.

Didem Arslan Yılmaz’da sahte gelinin sevgilisi Emrah da işin içinde mi?

Bütün suçu sahte gelin Melisay’ın üstüne atmaya çalıştığı düşünülen Emrah’ın gerçekleri anlatması için Didem Arslan Yılmaz baskı yaptı. Konuşmayan Melisay’a hapis boyunca seni bekleyeceğim diyen Emrah bunca zamandır Melisay’ın sahte gelin olmasının arkasında olduğu düşünülmekte.

Didem Arslan Yılmaz’da sahte gelinin sevgilisi Emrah da işin içinde mi? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Sahte Gelinler Melisay Tosun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.