Didem Arslan Yılmaz'da Murat Ocak olayı! Genç kızı ölümle tehdit etti mi?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de Bektaş ailesinden bir genç kız eski sevgilisi Murat Ocak’ın kendisini ölüm tehdit ettiğini söyleyince şok anlar yaşandı. İşte Murat Ocak olayı…

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de eski sevgilisi Murat Ocak’ın kendisini ölüm tehdit ettiğini söyleyen genç kız bu olayda yaşadıklarını ve sürekli olarak taciz edildiğini belirtti.

Silahla evlerinin basıldığını söyleyen genç kız yaşadığı psikolojik şiddeti ve kendi isyanını ekranlara yansıttı.

Bektaş ailesini tehdit ettiği iddia edilen Murat Ocak’ın ablası ile Didem Arslan’ın canlı yayın programına katılarak kardeşinin suçsuz olduğunu ve aslında kendilerinin tehdit edildiğini belirterek haklarındaki tüm suçlamaları reddetti.

Didem Arslan Yılmaz'da Murat Ocak olayı! Genç kızı ölümle tehdit etti mi? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Tehdit Murat Ocak Bektaş ailesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.