Didem Arslan Yılmaz Melisay Tosun davasında son gelişme! Emrah ile birlikte mi dolandırdı?

Didem Arslan Yılmaz Melisay Tosun davasında son gelişme herkesi şaşırttı. Emrah ile birlikte mi dolandırdı iddiası güçlendi. Afyon'dan yayına katılan bir mağdur Emrah ve Melisay Tosun'un birlikte onu dolandırdığını söyledi.

Canlı yayına katılan Gazanfer Bey Melisay tarafından dolandırıldığını iddia etti. Restorandayken tuvalete gideceğim diyerek altınlarını alıp kaçtığını iddia etti. Evlilik hayali ile kandırılan Gazanfer Akyol “Beni Emirhan ve Melisay dolandırdı” dedi. 65 bin TL’sini alıp kaçtığını iddia eden Gazanfer Akyol bu olayların 2019 yılında olduğunu ve Melisay’ın kendisini Elif olarak tanıttığını söyledi.

Didem Arslan Yılmaz Melisay Tosun davasında son gelişme! Emrah ile birlikte mi dolandırdı?

Emrah Kızılarslan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına konuk oldu. Didem Arslan Yılmaz Melisay’ın daha önceden verdiği ifadede Emirhan’dan sonra Emrah’ın da kendisini dolandırıcılıkla suçladığı ifadesini inceledi.

Emrah’a kızgın olduğu için öyle bir ifade verdiğini iddia etti. Melisay diğer bir iddialara göre ise Emrah ile onun evine temizliğe gittiği sırada tanıştığı söylemiş.

Didem Arslan Yılmaz Melisay Tosun davasında son gelişme! Emrah ile birlikte mi dolandırdı?

Damat adaylarını Emrah ile birlikte mi dolandırdılar?

Melisay Didem Arslan Yılmaz’ın ekibine yaptığı açıklamada her şeyi itiraf etmiş. Canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’ın baskıları sonucu Emrah ile birlikte bir yere dolandırmaya birlikte gittiklerini açıkladı. Rıdvan Kızılarslan’ın gönderdiği Afyon’a Emrah Kızılarslan ile birlikte dolandırıcılık yapmaya gitmiş.

Bu ifadeleri yalanlayan Emrah Kızılarslan beni korumasına gerek yok ben bir şey yapmadım diye açıklamalarda bulundu. Emrah hakkında yazılan ifade de el yazılarının farklı olması da Emrah’ın üstünde şüpheleri topladı. İfadesini avukata yazdırdığını iddia eden Melisay avukatın ismini vermek istemedi.

Emrah ile birlikte mi dolandırdı iddiası güçlendi. Afyon'dan yayına katılan bir mağdur Emrah ve Melisay Tosun'un birlikte onu dolandırdığını söyledi. Yayına bağlanan mağdur Emrah'ın onlarda 3 gün boyunca kaldığını iddia etti. 

Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir seyirci " Ailesi Emrah'ı başka bir kızla evlendirecek" diyerek Melisay Tosun'un gözünü açmasını ve Emrah'ı korumamasını istedi. 

Didem Arslan Yılmaz Melisay Tosun davasında son gelişme! Emrah ile birlikte mi dolandırdı? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Melisay Tosun melisay didem arslan Emrah Kızılarslan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.