Didem Arslan Yılmaz konuğunu çalmaya çalışan rakiplerine öfke kustu: "Namussuzluk yapmayın"

Gündüz kuşağında yer alan kadın programları her gün yeni bir olay ve gizemle izleyicinin karşısına çıkıyor. Ancak bu programların birbirine girmesine engel olmuyor. Son olarak Didem Arslan Yılmaz rakiplerine öfke kustu.

Kadın programları Türkiye'nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Gündüz kuşağında yer alan programlar her gün farklı bir olay ve kayıpla ilgili konuklar alıp olayları çözmeye çalışıyor. Toplumsal olaylara bakışımızı değiştiren bu kadın programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz rakiplerine bugün ateş püskürdü.

Didem Arslan Yılmaz'ı sinirlendiren olay kendi programında çözmeye çalıştığı olayın konuklarının bir başka program tarafından ekrana taşınmak istenmesi oldu.

DİDEM ARSLAN YILMAZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Çözmeye çalıştığı olayın konuklarının telefonla rahatsız edildiğini belirten ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz, canlı yayında diğer kadın programlarına öfke kustu.

Sinirle yaptığı açıklamalarında, "Şimdi bizim yaptığımız programlar gibi başka programlar da var. O programlarda çalışan bazı arkadaşlar, onlar kendilerini biliyorlar. Bizim programa katılan kişileri arayıp, programı kötülüyorlar, beni kötülüyorlar. Programla ilgili olarak da ağıza alınmayacak, çok ahlaksızca, namussuzca ve şerefsizce suçlamalarda bulunuyorlar." ifadelerini kullanan Didem Arslan Yılmaz, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

Didem Arslan Yılmaz konuğunu çalmaya çalışan rakiplerine öfke kustu: "Namussuzluk yapmayın"

"Aynısını size iade ediyorum. Siz gazeteci olamazsınız. Siz kumpasçısınız, ahlaksızsınız, vicdansızsınız, namussuzsunuz. Biz burada namusumuzla çalışıyoruz. Ben 30 yıllık gazeteciyim ve gazetecilik etikleri çerçevesinde bu yayınları yapıyorum. RTÜK çerçevesinde bu yayınları yapıyorum.

Hakaretler yağdırdı

"Yanınızda çalışan gazeteciler değil, yanınızda çalışan o köpeklere sahip çıkın lütfen, onlar gazeteci değil çünkü... Ahlaksız, namussuz, vicdansız insanlar onlar. Sen onun kim olduğunu biliyorsun, sana sesleniyorum. Bir daha benim yayınıma gelen konukları arayıp onları rencide edersen seni bu ekranlarda deşifre edeceğim. Elimde kayıtlar var, bunları ekranda göstereceğim. Hodri meyda, ya herro ya merro!"

Didem Arslan Yılmaz konuğunu çalmaya çalışan rakiplerine öfke kustu: "Namussuzluk yapmayın" ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Müge Anlı Esra Erol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.