Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir? Eşi kim?

Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Show TV’de Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programını sunan Didem Arslan Yılmaz kimdir,nerelidir, eşi kim detaylar sizin için haberimizde.

Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir merak ediliyor. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın hayatı merak konusu oldu. Show TV’de hafta içi her gün Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programını sunmakta olan sunucu Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir, eşi kim detayları ile haberimizde.

Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir?

Didem Arslan Yılmaz 12 Ocak 1974 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Sivas'lı olan Didem Arslan Yılmaz’ın babası Kasım Arslan, annesi ise Makbule Arslan'dır. Kadıköy Kız Lisesi ardından eğitimine üniversite ile devam eden Didem Arslan Yılmaz, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur.

Mina isminde bir kızı vardır. Kürşat Yılmaz sürmekte olan bir evliliği vardır.

Didem Arslan Yılmaz gazeteciliğe 1992'de Flash TV'de haber sunarak başlamıştır. Sonra Kanal D'ye geçip muhabirlik yapmaya başlamıştır. Daha sonradan Çalar Saat programı, Serdar Cebe'yle Haftasonu Haberleri'ni sunmuştur. Daha sonra Uğur Dündar ekibinde yer alarak Star TV'ye geçmiştir. Didem Arslan Yılmaz 2004 yılında Habertürk'e geçerek Haber Sahası programını sunmuştur.

Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir? Eşi kim?

Haber yolculuğu CNN TÜRK'te 4 yıl boyunca devam eden Arslan Yılmaz, organ nakli dizi haberleri 6 ay devam eden bir programa dönüşmüştür. Bu sürede içinde Sağlık Bakanlığı ve CNN TÜRK'ün birlikte iş birliği ile organize ettiği "Hayata Bağış" kampanyası büyük farkındalık yaratmıştır. Organ bağışlarında artışlar gözlemlenmiştir.

Didem Arslan Yılmaz CNN TÜRK'ün ardından 2007-2016 yılları arasında 9 yıl boyunca Haber Türk'te çalışmıştır. 2020 Ağustos ayında ise Habertürk'teki görevine son vererek Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını sunmaya başlamıştır.

Didem Arslan Yılmaz kimdir, nerelidir? Eşi kim? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz kimdir nerelidir eşi kim kürşat yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.