Dicle'nin kıyısında mahsur kalan piknikçiler böyle kurtarıldı!

Diyarbakır'da, Dicle Nehri kıyısında piknik yapan aileler suyun yükselmesi sonucu mahsur kaldı. Mahsur kalan 21 kişi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Diyarbakır'da, Dicle Nehri kıyısında piknik yaparken suyun yükselmesi sonucu mahsur kalan 21 kişi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından kurtarıldı.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinin Hantepe Mahallesi'nden geçen Dicle Nehri kıyısında piknik yapan iki aile, su seviyesinin yükselmesi nedeniyle bulundukları bölgede mahsur kaldı.

Ailelerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye AFAD ve JAK ekipleri sevk edildi. 21 kişi, ekiplerin bir saat süren çalışması sonucunda mahsur kaldıkları kıyıdan botlarla kurtarıldı.

AA

Dicle'nin kıyısında mahsur kalan piknikçiler böyle kurtarıldı! ile ilgili etiketler Diyarbakır AFAD Dicle Nehri mahsur kalma jak kurtarma operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.