Dick Advocaat Galatasaraylı yıldıza övgüler yağdırdı!

Fenerbahçe'den ayrılarak Hollanda Milli Takımı'nın başına geçen Dick Advocaat basın toplantısında Wesley Sneijder ve Robin van Persie hakkında konuştu.

Sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'den ayrılarak Hollanda Milli Takımı'nın başına geçen Dick Advocaat basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Wesley Sneijder'in Türkiye'nin en iyi oyuncusu olduğunu söyleyen Advocaat, van Persie'yle konuştuğunu ancak Milli Takıma almak için söz vermediğini söyledi.

İşte Advocaat'ın açıklamaları:

"Sneijder, Robben ve Van der Vaart'ı genç yaşlarında milli takıma ben aldım. Genç oyuncu iyise, o oynar. Ancak ilk olarak tecrübelilere bakacağız, risk edebilecek bir durumda değilim. Sneijder Galatasaray'ın ve belki de Türkiye'nin en iyi oyuncusu. Robin van Persie'yi Fenerbahçe'de oynattığımda benim içöin iyi işler yaptı. Her oynattığımda onunla iyi sonuçlar aldı. Eğer formda olursa milli takım için bir aday olacaktır. Onunla bu konuda konuştum ama ona hiçbir söz vermedim"

Dick Advocaat Galatasaraylı yıldıza övgüler yağdırdı! ile ilgili etiketler Wesley Sneijder Dick Advocaat Van Persie Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.