West Bromwich Albion, Mbaye Diagne'yi istiyor

Premier League ekiplerinden West Bromwich Albion, Galatasaray'ın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne'nin peşinde... İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Hoffenheim'da forma giyen Cezayirli santrfor Ishak Belfodil'den ret cevabı alan WBA rotasını Diagne'ye çevirdi.

Premier League'e bu sezon yükselen ve 19. haftası geride kalan "Dünyanın en çok izlenen ligi"nde kümede kalma savaşı veren West Bromwich Albion, Mbaye Diagne'ye talip oldu...

Sky Sports'un haberine göre, Birmingham ekibi 28 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Haberde, Bundesliga ekibi Hoffenheim'da forma giyen Cezayirli santrfor Ishak Belfodil'den ret cevabı alan WBA'nın rotayı Diagne'ye çevirdiği yazıldı.

West Bromwich Albion, Mbaye Diagne'yi istiyor

Bu sezon tüm kulvarlarda 19 maça çıkan ve sadece 14 gol atabilen WBA, bu gollerin 3'ünü bugün Wolverhampton deplasmanında atmıştı. Sam Allerdyce'ın takımı zorlu deplasmandan sürpriz bir galibiyet çıkarırken gollerin 2'si de penaltıdan geldi.

Gol yollarındaki sorunu çözmek için Senegalli yıldıza yönelen Premier League ekibinin, Sarı-Kırmızılılar'la 2.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Mbaye Diagne'yi kadrosunda görmekte kararlı olduğu yazıldı.

Sky Sports'un özel haberinde, Allerdyce'ın şu sözlerine de yer verildi: "Bu hafta en az bir veya iki yeni oyuncu almaya çalıştık, ancak sonuç vermedi. Yangın sürüyor... Transfer penceresi kapanana kadar bir golcü bulmalıyız."

Galatasaray'a 2018-19 sezonunun devre arasında Kasımpaşa'dan 10 milyon euro bonservisle alından Daigne, Sarı-Kırmızılılar o sezonu şampiyon tamamlayınca 3 milyon euroluk bonusun devreyi girmesiyle 13 milyon euroya mal olmuştu. Belçika'nın köklü kulüplerinden Club Brugge formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşayan Senegal Milli Takımı'nın golcüsü, Cim Bom'a 3 milyon euro transfer geliri kazandırmıştı.

İfran Can Kahveci ve Edin Visca gibi isimlere talip olan Galatasaray'ın devre arasında transfer yapabilmesi için satış yapması gerekiyor. Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Amerika'ya transferini bekleyen Sarı-Kırmızılılar'ın Diagne teklifine ne cevap vereceği merak ediliyor.

West Bromwich Albion, Mbaye Diagne'yi istiyor ile ilgili etiketler Galatasaray Mbaye Diagne west bromwich albion premier league sam allardyce
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.