Diagne ortada kalınca özür diledi

Galatasaray'dan Belçika ekibi Club Brugge'e kiralanan ve orada kadro dışı kalan Mbaye Diagne, hocası Clement'ten af diledi. Brugge ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Diagne, ''Hata yaptığımı biliyorum. Hoca şu andaki durumu değiştirirse, herkes için en iyisi olur.'' dedi.

Brugge ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Diagne, “İstanbul’a bazı evrak işlerini halletmek için gittim. Sözleşme beni 1 yıllığına bağlıyor. Brugge’da takım arkadaşlarım ile birlikte idmana devam etmem yönünde karar aldık” dedi.

'HATA YAPTIĞIMI BİLİYORUM'

Hocası Clement’ten özür dilediğini belirten golcü futbolcu, “Clement bana neye ihtiyacım olduğunu söyledi ve ben de söylediklerini takip ettim. Hata yaptığımı biliyorum. Hoca şu andaki durumu değiştirirse, herkes için en iyisi olur. Ama kararını değiştirmezse, bir şey olmaz. Sezon sonuna kadar Brugge’de kalacağım. Çin’e ya da başka bir kıtaya transfer olma amacım yok” diye konuştu.

‘TÜRKİYE’YE DÖNME İHTİMALİ VARDI, AMA...’

Fanatik'te yer alan habere göre, hedefinin Avrupa’da kalmak olduğunu belirten Diagne, “Bazı teklifler aldım ancak FIFA kuralları, benim aynı kıtada 1 sezonda 3 takımda birden oynamama izin vermiyordu. Beni hocayı tekrar ikna etmek için Brugge’e geri dönmeye ikna eden de buydu. Eğer hedeflerime ulaşma yolunda bana şans vermezlerse, sezon sonuna kadar takımda devam edeceğim, sezon sonuna 3 ay kaldı. Türkiye’ye geri dönme ihtimali de vardı, bu da tartışıldı ancak Türkiye’de bir yabancı limiti var ve Galatasaray da bu konuda problem yaşıyor” açıklamasını yaptı.

Diagne ortada kalınca özür diledi

 

Diagne ortada kalınca özür diledi ile ilgili etiketler Galatasaray Diagne Club Brugge özür
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.