Diagne Galatasaray'a geri dönüyor!

Galatasaray'ın Club Brugge'a kiraladığı ama kadro dışı kalan Diagne, sarı kırmızılı ekibe geri dönüyor.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge’a kiraladığı Mbaye Diagne ligin ikinci yarısından itibaren Galatasaray forması giyecek. Belçika temsilcisi, teknik direktör Philippe Clement ile yaşadığı gerginlik nedeniyle kadro dışı bırakılan Senegalli futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı. Belçika ekibi de sözleşmedeki kiralama bedelini karşılamayı kabul etti. Böylece, Brugge’ün sezon sonunu beklemeden ayrılık kararı aldığı Diagne’nin ise Galatasaray’a dönmesi kesinleşti.

Diagne Galatasaray'a geri dönüyor!

 

OCAK AYINDA ANTRENMALARA BAŞLAYACAK

Bu gelişmeler üzerine oyuncnun menajeri Claudio Druetta İstanbul’a geldi. Galatasaray yönetimi, 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyip önemli bir yatırıma imza attığı Diagne’nin kadro dışı kalmasının değerini düşürme olasılığı da göz önüne alarak Senegallinin dönüşünü, kulübün şartları ve finansal fair play de göz önüne alınarak onayladı. Diagne, ocak ayından itibaren sarı-kırmızılılar ile yeniden antrenmanlara başlayacak. Böylece ligin 2.yarısında Galatasaray’ın forvet hattı Falcao-Diagne ikilisinden oluşacak. 

 

Diagne Galatasaray'a geri dönüyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Diagne Club Brugge Belçika Claudio Druetta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.