Diagne evini boşalttı, transferi bekliyor!

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Diagne'nin evini boşalttığı ve transferini beklediği iddia edildi.

Galatasaray'ın Radamel Falcao ve orta saha transferine gelir yaratmak için satmak istediği Mbaye Diagne için flaş gelişmeler yaşanıyor.

Katar'ın Al-Sharq Sports sitesinde çıkan habere göre Katar Ligi takımlarından Al-Rayyan, Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne'yi kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

ANLAŞMA İÇİN DOHA'YA GİDİYOR

Geçen sezonu Süper Lig'de gol kralı olarak kapatan Diagne'nin Al-Rayyan ile transfer görüşmesi yaptığı ve kısa süre içinde anlaşmayı tamamlamak için Katar'ın başkenti Doha'ya yola çıkacağı belirtildi.

BRAHIMI'DEN SONRA DIAGNE

Al-Rayyan kulübü, kısa süre önce Porto ile sözleşmesi sona eren ve Avrupa'nın büyük takımlarının peşinden koştuğu Yacine Brahimi'yi de kadrosuna katmıştı.

'EVİNİ BOŞALTTI, TRANSFERİ BEKLİYOR'

Öte yandan Sabah gazetesinin haberine göre Mbaye Diagne, İstanbul'daki evini topladı. Sarı kırmızılı takım ile yollarını ayıracak olan golcü futbolcu özel eşyalarını hazırlattı ve yönetimi beklemeye başladı. Diagne'nin satışından Galatasaray'ın en az 12 milyon euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Diagne evini boşalttı, transferi bekliyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Katar Transfer Diagne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.