Diagne, Club Brugge'ü de karıştırdı!

Galatasaray'dan Club Brugge'e kiralık olarak transfer olan MBaye Diagne, disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktör Philippe Clement'in gözünden düştü.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de rekor kırarak gol kralı olan MBaye Diagne, Galatasaray taraftarının gözüne girememiş ve kiralık olarak Belçika ekibi Club Brugge'e kiralanmıştı. 

Çarşamba günü oynanan Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında PSG deplasmanında kaçırdığı penaltının ardından takım arkadaşlarının tepkisine maruz kalan Senegalli golcü, teknik direktör Philippe Clement'in de gözünden düştü.

PAZAR GÜNÜ KADRODA OLMAYACAK, GELECEĞİ DE DAVRANIŞLARINA BAĞLI

Clement PSG maçının ardından yaptığı açıklamada, ''Bir oyuncu sonuca da etki edecek aptalca bir hata yapıyor, tabi ki kızgındık. Soyunma odasında bir kargaşa vardı ancak bu çok kısa süreli bir olaydı. Ben içeri girdiğimde de son buldu. Diagne, ona söylediklerimi sessizce dinledi. Çünkü yaptığı hatanın farkındaydı ve özür diledi. Pazar günü kadroda olmayacağını söyleyebilirim. Kulüpteki geleceği de bundan sonraki davranışlarına bağlı.” ifadelerini kullandı.

Diagne, Club Brugge'ü de karıştırdı! ile ilgili etiketler Galatasaray Belçika Transfer PSG Diagne Club Brugge
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.