DHMİ 2 GB ücretsiz internet nasıl alınır?

DHMİ 2 GB ücretsiz internet nasıl alınır? Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin yeni çıkardığı uygulama ile 2 GB ücretsiz internet sahibi olabilirsiniz. DHMİ 2 GB ücretsiz internet nasıl alınır?

DHMİ 2 GB ücretsiz internet nasıl alınır? Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin yeni çıkardığı uygulama şimdiden gündeme bomba gibi oturdu. Birçok bilgiye kolay ulaşım sağlayan uygulama ile aynı zamanda 2 GB ücretsiz internet  sahibi olabilirsiniz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi "Uçuş Rehberim” uygulamasını hizmete sundu.

Uçuş Rehberim uygulaması ile DHMİ tarafından işletilen 49 havalimanında 2 GB ücretsiz internet kullanımı hakkı veriliyor. Uygulama ile kolayca HES koduna ulaşılırken uçuş bilgileri de takip ediliyor. Uçuşun rötarlı olup olmadığı, uçağın hangi kapıda olduğu, kalkış saatleri gibi birçok bilgiye uygulama vasıtasıyla hızlıca erişiliyor.

Havalimanına aracıyla gidenler için de “Aracım nerede” sekmesinden otoparkta konulan yerin unutulmasının önüne geçiliyor.

Uygulamayı bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tanıtacak.

DHMİ 2 GB ücretsiz internet nasıl alınır? ile ilgili etiketler DHMİ İnternet Havalimanı 2 gb ücretsiz nasıl alınır ücretsiz internet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.