DHKP-C’nin avukat yapılanmasına şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı var...

DHKP-C terör örgütünün avukat yapılanmasına bu sabah operasyon yapıldı. 17 şüpheliye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından 17 şüpheli hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlaması kapsamında çıkarılan gözaltı ve yakalama kararı gereği İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre, şüphelilerin adreslerine özel harekat polisleri destekli baskın yapıldı. Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan arama kararı gereği adreslere delil arandı.

Operasyon kapsamında; Barkın Timtik, Süleyman Gökten, Engin Gökoğlu, Şükriye Erden, Naciye Demir, Özgür Yılmaz, Aytaç Ünsal, Yağmur Erener, Ahmet Mandacı, Zehra Özdemir, Behiç Aşçı ve Ezgi Çakır Gökten Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Şüphelilerin sorgularına başlanıldığı öğrenildi. 5 şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.

DHKP-C’nin avukat yapılanmasına şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı var... ile ilgili etiketler DHKP-C Operasyon tem ekipleri terörle mücadele ekipleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.