DHKP-C terör örgütüne operasyon! Onlarca gözaltı var...

İstanbul ve Ankara’nın da aralarında olduğu 9 ilde terör örgütü DHKP-C’ye operasyon düzenlendi. 24 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Ankara, Hatay, İzmir, Bolu, Manisa, Kocaeli, Kars ve Tekirdağ’da ile İstanbul’da Bağcılar, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Güngören, Kağıthane, Kadıköy, Kartal, Maltepe ve Sarıyer’de aranan 33 şüphelinin yakalanması için daha önce belirlenen 42 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 24 kişi yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Polis, aranan 9 şüphelinin yakalanması için operasyonlarını sürdürüyor.

DHKP-C terör örgütüne operasyon! Onlarca gözaltı var... ile ilgili etiketler DHKP-C Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.