DGS başvuru hangi bankaya yatırılacak? 2021 DGS başvurusu son gün ne zaman? Ücret ne kadar?

DGS başvuru hangi bankaya yatırılacak merak ediliyor. 2021 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için heyecanlı bekleyiş sürüyor. DGS başvurularının 31 Mayıs tarihine kadar sürmesi bekleniyor. Dikey Geçiş sınavına katılmak isteyen adaylar ise DGS başvuru ücretinin ne kadar olduğu ve hangi bankaya yatırılması gerektiğini araştırmaya başladı. İşte DGS 2021 başvuru detayları.

DGS başvurusu yapmak isteyenler öncelikli olarak bu işi 31 Mayıs'a kadar sonlandırması gerekiyor. Başvuruların 21 Mayıs'ta başladığı Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili ücret detayı da göze çarpıyor. Adayların DGS başvurularını hangi bankaya yapacağı ise merak konusu oldu. ÖSYM AİS üzerinden gerçekleşecek DGS 2021 başvuruları halen deva ediyor.

2021 yılı DGS ücreti 150 TL'dir. Başvuru ücreti Akbank'ın tüm şubeleri ile internet bankacılığı ile ödenebiliyor. DGS ücreti alan diğer bankalar ise şöyle:

Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) yatırılabiliyor.

DGS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

2021 DGS BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DGS 2021 başvurusu yapmak için öncelikli olarak ÖSYM AİS sistemine giriş yapmanız gerekiyor.

DGS 2021 NE ZAMAN YAPILACAK?

DGS 11 Temmuz 2021 tarihinde 10.15'te yapılacak. ÖSYM takvimine göre sınavın sonuçları 13 Ağustos 2021 tarihinde erişime açılacak.

DGS başvuru hangi bankaya yatırılacak? 2021 DGS başvurusu son gün ne zaman? Ücret ne kadar? ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi 2021 DGS hangi bankaya yatırılacak dgs başvuru ücreti hangi banka dgs başvuru son gün
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.