Dezenfektan sürüp mum yakmaya çalıştı, tüm vücudu alev aldı!

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan Kate Wise adındaki kadın, koronavirüs önlemi için eline dezenfektan sürdükten sonra mum yaktığı sırada vücudunun alevler içinde kaldığını ifade etti.

Round Rock kentinde yaşayan Kate Wise, KHOU-TV’ye yaşananları şöyle anlattı:

“Elime dezenfektan sürdüm. Mum yakıyordum. Bir anda elimde dezenfektan olan her yer alevler içinde kaldı. Daha sonra yüzüme sıçradı. Sadece birkaç saniye içinde vücudum alevler içindeydi. Kıyafetlerimi çıkarmayı başardım, kızlarım komşulara koştu yardım istemek için. O sırada köpeklerimi ve engelli kızımı dışarı çıkardım. Alevler nedeniyle yakındaki dezenfektan şişesi de patladı.”

Dezenfektan sürüp mum yakmaya çalıştı, tüm vücudu alev aldı!

Wise, yoğun bakımda tedaviye alınırken Round Rock İtfaiyesi inceleme başlattı.

Uzmanlar, dezenfektanların çoğu alkol içerdiği için bu ürünlerin üzerinde ateşten uzak tutulmaları gerektiği konusunda uyarı bulunduğuna dikkat çekiyor.

Virginia İş Güvenliği ve Sağlığı Programı’ndan Jennifer L. Rose da kullananların ciltleri tamamen dezenfektanı emmeden ateşle temastan kaçınması konusunda uyarıda bulundu. Rose, “İzopropil yanıcıdır ve kolay tutuşur. Çok dikkat edilmeli” ifadelerini kullandı

Dezenfektan sürüp mum yakmaya çalıştı, tüm vücudu alev aldı! ile ilgili etiketler Yangın Koronavirüs Korona yanıcı madde dezenfektan mum alev
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.