Dexter yeniden yeni sezon ne zaman başlıyor?

Unutulmaz efsane diziler arasında yer alan Dexter, yeniden aramızda geri dönüyor. Başrollerinde Michael Carlyle Hall’in oynadığı Dexter, son sezon yaptığı final ile hayranlarına veda etmişti. Peki, Michael Carlyle Hall yeni sezonda Dexter dizisinde oynayacak mı?

2006 ila 2013 seneleri arasında 8 sezonluk bir hakimiyet geçiren Dexter dizisi, 96 bölümlük serüveninin hemen sonrasında 23 Eylül 2013 tarihinde final yaparak hayranlarını oldukça üzmüştü. Aradan geçen 7 yıl sonrasında Dexter resmi hesabından yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan yeni açıklama sonrasında Dexter dizisinin yeni sezonu ile geri döneceği vurgulandı.

DEXTER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dexter yeni sezonu hakkında gereken açıklamaların ilerleyen günlerde yapılacağı kaydedildi.

DEXTER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Annesinin öldürülmesi ile üç yaşında yetim kalan Dexter Morgan Miami polis memuru Harry Morgan tarafından evlatlık olarak alınmış. Harry'nin eşi Doris tarafından benimsenmiştir. Genç yıllarda Dexter, öldürme isteğinin oluştuğunu keşfeder. Harry, öldürmek için çok erken olduğuna inandığını söyler ve Dexter'in öldürme isteği gittikçe artar. Harry, Dexter'a masum insanları öldürmemesini söyler ve ona birkaç kural öğretir.

En önemlisi, Dexter asla yakalanmamalısın.
Dexter'ın kurbanları ölmeyi hak etmelidir.
Dexter her zaman katilin suçlu olduğundan emin olmalıdır, bundan dolayı sık sık kurbanın suçlu olduğuna dair kesin kanıtı elde etmek için büyük çaba harcar.

 

Dexter yeniden yeni sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Dexter Dexter yeni sezon Dexter yeniden
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.