Dexter 9. sezonu ile geri dönüyor! Yeni bölümleri ne zaman çıkacak?

Dexter 9. sezonu ile geri dönüyor! Dünya çapında hayran kitlesi olan Dexter dizisinin uzun zaman sonra 9. sezonunun çekilmesine karar verildi. Showtime ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yeniden çekileceğini Showtime'ın başkanı Gary Levine açıkladı. Dexter 9. sezonu ile geri dönüyor!

Dexter 9. sezonu ile geri dönüyor! Yeni bölümleri ne zaman çıkacak? Birçok hayranı olan dizi Dexter 7 yıl sonra geri dönme kararı aldı. Showtime tarafından yapılan açıklama ile duyurulan haberde çıkışının ardından geçen 15 yıldan sonra 10 bölümlük 9. Sezonu ile sevenleriyle buluşacak.

Showtime’ın Başkanı Gary Levine açıklamasında  “Bu benzersiz karakteri ancak, mükemmel, orijinal diziye gerçekten layık olan yaratıcı bir yaklaşım bulabilirsek tekrar  çekerdik. Clyde Phillips ve Michael C. Hall'un bulduğunu bildirmekten mutluluk duyuyorum ve onu çekip dünyaya göstermek için sabırsızlanıyoruz! " dedi.

Dexter Showtime ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümleri ile 2021 sonbaharında geri dönecek!

Dexter 9. sezonu ile geri dönüyor!

Dexter 9. sezonu ile geri dönüyor! Yeni bölümleri ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler Dexter 9sezon ne zaman başlayacak yeni sezonu fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.