Devrilen minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldular!

İstanbul Sancaktepe’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü, kamyonetin çarpması sonucu devrilerek yan yattı. Korkunç kaza güvenlik kameralarınca görüntülenirken, kaldırımda yürüyen iki genç devrilmek üzere olan minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza sırasında yaralanan minibüs sürücüsü ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, dün saat 14.30 sıralarında Sancaktepe İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki farklı sokak üzerinde yol alan 34 LLN 179 plakalı Volkswagen marka servis minibüsü ile kapalı kasa kamyonet keşişim bölgesinde çarpıştı.

Devrilen minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldular!

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada minibüs devrilerek yan yattı. Kaza sırasında minibüsün şoförü yaralanırken, kamyonet sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Korkunç kaza güvenlik kameralarına anbean görüntülendi. Videoda sokak üzerinde yürüyen iki genç, karşı sokağın kaldırımına geldiği sırada sokak üzerinden servis minibüsü hızla geliyor. Diğer sokaktan çıkan kapalı kasa kamyonet ise keşişim bölgesinde minibüs ile çarpıyor. Minibüs kontrolden çıkarak devriliyor. Kaldırımda bulunan iki genç ise saniyelerle minibüsün altında kalmaktan canlarını son anda kurtarıyor. Devrilen minibüsün sürücüsünü kurtarmak için çevredeki vatandaşlar yardıma koşuyor.

Devrilen minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldular! - Resim : 2

YAN YATAN MİNİBÜSÜ VATANDAŞLAR DÜZELTTİ

Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekibi sevk edildi. Vatandaşlar yardımı sayesinde minibüsten çıkartılan sürücü, kısa süre sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ise feci kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Vatandaşların yardımıyla düzeltilen minibüs, çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.

DHA

Devrilen minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldular! ile ilgili etiketler Sancaktepe kaza sancaktepe kaza minibüs kazası minibüs devrildi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.